Рецепт томатного супу


Рецепт  томатного супу

 

Для приготування томатного супу необхідно:

  • 6 помідорів без шкірки
  • 2 великі солодкі цибулини
  • 2 моркви
  • 3 стебла селери
  • 3 зубки часнику
  • 3 ст. л. цукру
  • 2-3 ст. л. концентрату супу або 2 чашки овочевого бульйону
  • 4 ст. л. рису (цільного або дробленого)
  • Жменька рубленої петрушки
  • ½ ч. л. соусу Tabasco
  • Перець та сіль

 

Дрібно поріжте та підсмажте у великій пательні цибулю Кенді F1, 3 хв до прозорості. Дрібно поріжте часник, моркву Канада F1, стебла селери Емні F1. Додайте цибулю та продовжуйте смажити ще кілька хвилин.

Додайте помідори Бобкат F1 і варіть 15 хв, періодично помішуючи. Потім розмішайте борошно в 2 овочевого бульйону і вилийте в каструлю.

Додайте киплячу воду/овочевий бульйон, щоб покрив овочі. Потім додайте цукор та рис, сіль і перець за смаком.

Доведіть до кипіння та продовжуйте варити на маленькому вогні приблизно 1 год. Не забувайте час від часу помішувати, щоб суп не підгорів.

Додайте соус Tabasco і прянощі за смаком.

Додайте з рубленою пертушкою.

Розповісти про сторінку друзям

u