Лушпиння цибулі.
Рекомендації щодо використання при приготуванні їжі


Лушпиння цибулі

Харчуватися правильно і економно - завдання не з легких. Рішення можна знайти на дні сміттєвого відра із залишками їжі, куди ми кожен день викидаємо самі живильні частини фруктів і овочів. Фахівці в області харчування попереджають, що ми нехтуємо важливими живильними речовинами, дуже корисними для здоров'я, які знаходяться в лушпинні цибулинні або шкірці дині і апельсина. Наприклад, лушпиння цибулі містить кверцетин - рослинний пігмент, що сприяє зниженню артеріального тиску і профілактиці обструкції артерій. Незважаючи на те, що лушпиння цибулі неїстівне, рекомендується використовувати її як інгредієнт при приготуванні супів і тушкованих страв, виймаючи перед подачею на стіл.

Джерело: Daily Mail

Розповісти про сторінку друзям

u